Keitä me olemme

VIrve Mykkälä

Määrätietoisella ja rohkealla Virvellä on kokemusta ennen kiinteistönvälittäjän uraa useilta eri aloilta. Kertyneitä taitoja on ollut loistava mahdollisuus hyödyntää myös välitystyössä, jonka parissa onkin vierähtänyt jo lähemmäs 10 vuotta. Maanläheisenä ihmisenä marjastus, mökkeily ja metsälenkit Ruska-koiran kanssa ovat sopivaa vastapainoa hektiselle työlle.

”Iloa antaa onnistuminen vaihtelevissa asiakastilanteissa ja aina vain uutta oppien. Siispä avoimin mielin tulevaisuuteen, haasteita pelkäämättä.”

VIRVe MYKKÄLÄ

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV
Kaupanvahvistaja
Vastaava hoitaja
DIAS-kaupan asiantuntija

HANNA PÖLKKY

Reippaalla otteella asioihin tarttuva ja pirskahtelevan luonteen omaava Hanna löysi oman kutsumuksensa kiinteistönvälitysalalta muutama vuosi sitten työskenneltyään ensin erilaisissa asiakaspalveluammateissa. Vastuullista välitystyötä tasapainottavat matkustelu, remontti- ja askarteluprojektit sekä sivutyö liikunnan parissa.

”Jokainen päivä on erilainen ja se on tässä työssä ihan parasta! Vaihtuva arki pitää aistit hereillä ja into työhön säilyy.”

Hanna PÖLKKY

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT
Kaupanvahvistaja
DIAS-kaupan asiantuntija

Jari Ketola

Kaikenlaisesta tekniikasta kiinnostunut tietotekniikan ammattilainen, jonka tavoitteena on tuottaa käyttäjäystävällisiä, toimivia, aidosti optimoituja sekä nopeita verkkopalveluja.

Verkkosivut, sekä verkkopalveluratkaisut:

Modeleon Oy
info@modeleon.com
0405563869

Jari Ketola

Tietotekniikan Insinööri (AMK)
Ohjelmistokehittäjä